Vraag offerte aan
Vraag demo aan

Rittenregistratie en Fleetmanagement voor ZZP, MKB, Groot zakelijk en (Semi)-overheid

Beheer eenvoudig onderhoudstaken, APK-keuringen en verzekeringstermijnen met onze handige onderhoudsmodule

Always in control met efficiënt onderhoudsbeheer

  • Handige onderhoudsmodule
  • Tijdige herinneringen
  • Efficiënte planning
  • Veelzijdig beheer
  • Proactief onderhoud
  • Betrouwbaar fleetmanagement

Efficiënt onderhoudsplanning voor je gehele wagenpark

Binnen ons uitgebreide fleetmanagementsysteem vind je een veelzijdige onderhoudsmodule die je ondersteunt bij het plannen en beheren van een breed scala aan onderhoudstaken, APK-keuringen en verzekeringstermijnen voor al jouw voertuigen. Met deze geavanceerde module kun je eenvoudig onderhoudsgebeurtenissen koppelen aan individuele voertuigen of groepen voertuigen, waardoor automatisch meldingen worden gegenereerd voor cruciale activiteiten, zoals periodiek onderhoud, olieverversingen en APK-vervaldatums.

Vraag een offerte aan

Verhoogde operationele betrouwbaarheid & minder onverwachte kosten

De module biedt een intuïtieve gebruikerservaring en stelt je in staat om op efficiënte wijze onderhoudstaken te plannen en op te volgen. Zo blijf je altijd een stap voor op potentiële problemen en kun je onvoorziene uitvaltijd minimaliseren. Door proactief onderhoud te plannen en te beheren, optimaliseer je niet alleen de conditie van je wagenpark, maar verhoog je ook de operationele betrouwbaarheid en verminder je onverwachte kosten. Win-win.

Vraag een offerte aan

Kennis maken met onze uitgebreide rapportagemodule?

Maak kennis met onze rapportagemodule die je helpt om cruciale inzichten uit je data te halen en weloverwogen beslissingen te nemen. Ontdek hoe je met onze tools eenvoudig uitgebreide en duidelijke rapporten kunt genereren.