Vraag offerte aan
Vraag demo aan

Rittenregistratie en Fleetmanagement voor Particulieren, ZZP, MKB, Groot zakelijk en (Semi)-overheid

Volg, plan en beheer je materieel. Wherever you go.

Always in control met onze materieelbeheeroplossing.

Bekijk abonnementen Probeer 30 dagen gratis

  • Real-time locatie
  • Geofencing meldingen
  • Blokkeren op afstand
  • Diefstal tracking
  • Onderhoud waarschuwingen
  • Weersbestendig systeem
24/7 online

Altijd zicht op je materieel

Zelfs als je ‘s avonds de deur van je kantoor achter je dichttrekt of het hek van de bouwplaats sluit, wil je in control blijven van alle waardevolle spullen van je bedrijf. Het liefst heb je 24/7 zicht op al je machines, materieel en containers, zodat je altijd op de hoogte bent van locaties, draaiuren en naderende onderhoudsbeurten. Met het materieelbeheer van Fleetassist verlies je je materieel nooit uit het oog. Wherever you go.

Vraag offerte aan!

Real time locatie

Volg de locatie van al je materieel in realtime

Soms wil je ‘even’ weten waar je heftrucks zich precies bevinden. Of hoelang het nog duurt voordat de hijskraan op locatie is. Met onze materieelbeheeroplossing ben je altijd op de hoogte van de realtime locatie van jouw materieel en machines. Zodat je snel schakelen als dat nodig is.

Vraag offerte aan!

Behoud controle

Zelfs na diefstal

Hoewel je hoopt dat het je nooit overkomt, wil je er wel goed op voorbereid zijn: diefstal. Daarom zorgen wij dat je altijd in control bent over je machines en materieel, zelfs na diefstal. Op drie manieren:

  1. Dankzij onze geofencing krijg je direct een melding op je telefoon als een van je machines of materieel een vooraf gedefinieerde zone verlaat.
  2. Vertrouw je de situatie niet? Dan blokkeer je de machine op afstand. Zo kan de motor niet opnieuw gestart worden.
  3. Waar de inbrekers ook met je materieel heengaan, jij houdt ze in de gaten. Met onze GPS-tracker volg je je kostbare materieel op de voet. Zo vind je het gestolen goed zonder problemen terug.
Tijd voor onderhoud?

Wij waarschuwen je op tijd

Een oplossing die met je meedenkt, en waarschuwt wanneer het nodig is. Dat is wat je mag verwachten van ons materieelbeheersysteem. We houden alle draaiuren bij en geven je een seintje als je materieel toe is aan een onderhoudsbeurt. Zo komt je materieel nooit stil te staan. En je project dus ook niet.

Vraag offerte aan!

Van werkplaats tot alle weersomstandigheden

Bestand tegen alle omstandigheden

Als je kiest voor een materieelbeheersysteem, wil je wel dat het tegen de omstandigheden van jouw omgeving kan. De RUPWM01 is een stof- en waterdicht systeem waardoor deze unit in de meest zware omstandigheden kan worden gebruikt.

Vraag offerte aan!

Of je nu 1 asset hebt of 1000 stuks materieel

Jij wil altijd en overal in control zijn over je materieel. Jij wil weten waar je materieel is of wanneer het onderhoud nodig heeft. Of misschien ben je op zoek naar heel andere data. Met onze alles-in-één oplossing volg, beveilig en analyseer je al je voertuigen en assets. Je krijgt inzicht in data waarmee je kosten, fouten en diefstal vermindert. En dat volledig automatisch en volgens strenge veiligheidseisen. Always in control. Wherever you go.